Steffi geeft je inzicht in een goede hygiëne van je mond en gebit.
Welkom bij de huis-, tuin- en keukenchemie van Ken. Vandaag zuurstofwater of waterstofperoxide! (3de graad)
In deze video zoomt Natacha in op de delen van ons lichaam die van belang zijn tijdens de vertering van voedsel. (1ste graad)
Natacha doorloopt de weg van voedsel doorheen ons lichaam in deze video over de spijsvertering. (1ste graad)
Silke vertelt je in deze video alles over onze zintuigen die prikkels registreren en spieren en klieren die op prikkels reageren. (2de graad)
Jeroen van het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel geeft in deze video een korte introductie over hoe het voor ons als mensen allemaal begonnen is. (3de graad)
Valery vertelt je over het betrouwbaarheidsinterval voor de populatieproportie p. (3de graad)
Valery geeft uitleg bij betrouwbaarheidsintervallen voor mu met gekende sigma. (3de graad)