Steffi geeft je inzicht in de verschillende M's bij het bereiden van voeding.
Steffi geeft je inzicht in een hoe je rekening kan houden met milieu tijdens de bereiding van voeding en welke mogelijke fouten er kunnen ontstaan.
Hoe zuur is een oplossing? de pH van een oplossing helpt ons dit te bepalen. Ken vertelt je er alles over. (3de graad)
Bij de tentoonstelling BiodiverCity in het Museum voor Natuurwetenschappen vertelt Natacha je dat mensen tegenwoordig wel hun best doen om de biodiversiteit in ere te houden. (2de graad)
Op de tentoonstelling BiodiverCity legt Natacha je uit hoe mensen vaak een negatieve invloed uitoefenen op de biodiversiteit. (2de graad)
Natacha trekt naar de tentoonstelling "BiodiverCity" in het Museum voor Natuurwetenschappen om er aan te tonen hoe je organismen kan classificeren. (2de graad)
Hans van Technopolis doet een nogal indrukwekkende proef om de vervuiling van de zee te illustreren. (3de graad)
Kris toont aan dat werken met Socrative tijdsbesparend is.